Verzending

Momenteel verzend ik met PostNL. Er wordt automatisch voor elk pakket binnen Nederland 5,99 gerekend. Ik doe altijd mijn uiterste best om binnen 2-3 werkdagen uw pakket te verzenden, behalve bij uitzonderlijke gevallen. 

Als een bestelling is geplaatst, ontvangt u automatisch een bevestiging per e-mail. Zodra de bestelling is verzonden, ontvangt u een 
e-mail met daarin een bevestiging van het verzenden en een track & trace code. 

Featherrocks is niet verantwoordelijk voor vertraging door PostNL.

Momenteel verzend ik binnen heel Europa. U kan in de winkelwagen zien hoeveel verzendkosten er per land wordt gerekend.

Mocht u een artikel gewonnen hebben dan zijn de verzendkosten voor uzelf indien anders schriftelijk is genoemd.

Retourneren

Retourneren kan binnen 14 dagen. Indien u product(en) wilt retourneren dienen deze in originele staat en verpakking geretourneerd te worden. Behandel het product met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Het retourneren van de producten is op eigen risico en de verzendkosten zijn voor eigen rekening. Graag de producten in originele verpakking te verzenden. 

Zodra ik de bestelling retour hebben ontvangen stort ik het bedrag terug op de rekening waarmee betaald is. Het bedrag wordt na ontvangst binnen 10 werkdagen op uw rekening gestort. Wilt u graag de producten omruilen? Neem dan even contact met mij op.

Garantie

Indien uw artikel kapot aankomt heeft u de mogelijkheid deze te retourneren en uw aankoopbedrag retour te krijgen. Heeft u dit niet direct gemeld na ontvangst dan vervalt uw breukgarantie. 
Houd ten alle tijden in uw achterhoofd dat steen een natuurproduct is en naarmate de tijd verstrijkt veranderingen kan toebrengen aan zichzelf (denk hierbij aan verkleuringen of natuurlijke barsten). 

Featherrocks geeft geen garantie op sieraden, omdat er slijtage kan ontstaan door gebruik en ik niet weet of het product op juiste wijze is gebruikt.

Ik zal per situatie kijken naar een passende oplossing.